Μπριζόλες ψητές στα κάρβουνα μαριναρισμένες με κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι Messino

 

ΥΛΙΚΑ:

  • 4 μπριζόλες χοιρινές
  • ½ κγ αλάτι                                                                     
  • ½ κγ ρίγανη
  • ½ κγ πιπέρι
  • ½ κγ πικάντικο μείγμα για κρεατικά
  • Κρέμα βαλσάμικου Messino πορτοκάλι
  • Λίγα φύλλα μαϊντανού
  • Ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

   Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις μαρινάρουμε με όλα τα μπαχαρικά, τη κρέμα βαλσάμικου, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο. Συνιστούμε να τις αφήσουτε μαριναρισμένες στο ψυγείο όλη τη νύχτα και να τις ψήσουμε την επόμενη ημέρα. Ψήνουμε στα κάρβουνα και τις συνοδεύουμε με ριζότο ή πατάτες.